Raviolisalade

1-IMG_9601

Ingrediënten:

  • 250 gram verse ravioli (bv. mozzarella/tomaat, Aldi)
  • 1 bolletje mozzarella
  • 1 rode paprika
  • 10 champignons
  • 150 gram gemengde sla
  • scheut walnotenolie
  • 50 gram groene pesto (bv. truffelpesto, Costa Ligure)
  • peper
  • zout
  • olijfolie

Bereiding:

  • Snijd de paprika in dunne repen.
  • Snijd de champignons in dunne plakjes.
  • Snijd de bol mozzarella in grove stukken.
  • Verwarm een braadpan met een scheutje olijfolie.
  • Bak de champignons en paprika gedurende 5 minuten in de pan. Kruid ze met peper en zout.
  • Kook de ravioli volgens de aanwijzingen van de verpakking. Giet dan af. Schep er de pesto voorzichtig doorheen.
  • Doe de salade in een kom en meng er de walnotenolie doorheen.
  • Meng dan de paprika’s, champignons en mozzarella erdoor.
  • Werk af met de ravioli.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s