Ingrediënten:
- 250 gram verse ravioli (bv. mozzarella/tomaat, Aldi)
- 1 bolletje mozzarella
- 1 rode paprika
- 10 champignons
- 150 gram gemengde sla
- scheut walnotenolie
- 50 gram groene pesto (bv. truffelpesto, Costa Ligure)
- peper
- zout
- olijfolie
Bereiding:
- Snijd de paprika in dunne repen.
- Snijd de champignons in dunne plakjes.
- Snijd de bol mozzarella in grove stukken.
- Verwarm een braadpan met een scheutje olijfolie.
- Bak de champignons en paprika gedurende 5 minuten in de pan. Kruid ze met peper en zout.
- Kook de ravioli volgens de aanwijzingen van de verpakking. Giet dan af. Schep er de pesto voorzichtig doorheen.
- Doe de salade in een kom en meng er de walnotenolie doorheen.
- Meng dan de paprika’s, champignons en mozzarella erdoor.
- Werk af met de ravioli.