Mini pizza met truffelpesto

1-IMG_9193

 

Ingrediënten (voor 12 mini pizza’s):

  • 2 rollen rechthoekig pizzadeeg (bijvoorbeeld Tante Fanny)
  • 1 potje truffelpesto (Costa Ligure)
  • 1 grote rode paprika
  • 2 (rode) ui
  • 4 schijfjes schouderham OF 150 gram gegaarde kipfilet provençaalse kruiden (AH)
  • 100 gram gemalen kaas
  • gedroogde oregano
  • gedroogde peterselie

Bereiding:

  • Verwarm de oven op 190 graden.
  • Leg een vel bakpapier op twee bakplaten.
  • Snijd elke rol pizzadeeg in 6 vierkanten/rechthoeken.
  • Leg ze uit elkaar op de bakplaat.
  • Snij de ui en paprika in kleine blokjes.
  • Snijd de schouderham in hele dunne reepjes of de kipfilet in kleine stukjes.
  • Strijk een koffielepel pesto over het pizzadeeg.
  • Beleg nu met de paprika, rode ui en ham.
  • Strooi er de gemalen kaas overheen.
  • Strooi er nog een beetje oregano en peterselie overheen.
  • Zet nu zo’n 18 minuten in de oven.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s