Komkommer met eiermousse

 

1-IMG_8825

Ingrediënten:

  • 1 komkommer
  • 6 eieren
  • 1/2 eetlepel mayonaise
  • 1 koffielepel yoghurt
  • peper
  • zout
  • stukjes ham
  • cherrytomaatjes

Bereiding:

  • Kook de eieren zo’n 8-tal minuten hard. Spoel ze af en laat ze afkoelen.
  • Doe de eieren in een hakmolen en kruid ze met peper en zout.
  • Voeg de mayonaise en yoghurt toe.
  • Hak dit alles fijn in de hakmolen. Heb je geen hakmolen? Prak dan alles fijn met de vork.
  • Doe dit eiermengsel in de spuitzak.
  • Snijd dikke plakken van de komkommer en halveer elk plakje.
  • Snijd de zaadlijsten uit de komkommer.
  • Spuit die plek op met het eiermengsel.
  • Werk af met een cherrytomaatje of wat stukjes ham.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s