Soepstengels van bladerdeeg

1-IMG_8838

Ingrediënten (voor een 20-tal soepstengels):

  • 4 plakjes bladerdeeg, diepvries
  • gedroogde oregano
  • grof zeezout
  • paprikapoeder
  • gedroogde peterselie
  • 1 ei

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 175 graden.
  • Haal een bakplaat uit de oven en leg er een stuk bakpapier op.
  • Snijd elk plakje bladerdeeg in 5 repen.
  • Draai dit strookje deeg wat op en leg het op de bakplaat.
  • Klop een eitje los in een kommetje.
  • Strijk wat eigeel over het bladerdeeg.
  • Strooi er nu wat kruiden, paprika en zeezout over.
  • Bak de stengels nu zo’n 12 minuten in de oven.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s