Ingrediënten:
- 1/2 rode puntpaprika
- klein uitje
- 1 stengel bosui
- grote handvol rucola
- handvol gemalen kaas
- 2 grote eieren
- peper
- zout
- klontje boter
Bereiding:
- Snijd de ui fijn.
- Snijd de paprika in kleine blokjes.
- Snijd de bosui in dunne ringen.
- Doe de rucola met de eieren in de hakmolen. Kruid dit nog even met peper en zout.
- Laat de hakmolen een 10-tal tellen pulseren zodat alles goed vermengd is.
- Verwarm een pan met de boter.
- Voeg de ui, paprika en bosui toe. Laat een minuutje bakken terwijl je door de pan roert.
- Giet het eiermengsel over de groenten en zet het vuur zachter.
- Laat de omelet stollen.
- Op het moment dat je hem eigenlijk gaat omdraaien, roer je alles goed om. Doe dit zo’n halve minuut.
- Doe alles op een bord. Strooi er nog wat kaas over.
- Zet dit nog even in de oven zodat de kaas smelt.