Gehusselde rucola omelet

1-IMG_8685-001

 

Ingrediënten:

  • 1/2 rode puntpaprika
  • klein uitje
  • 1 stengel bosui
  • grote handvol rucola
  • handvol gemalen kaas
  • 2 grote eieren
  • peper
  • zout
  • klontje boter

Bereiding:

  • Snijd de ui fijn.
  • Snijd de paprika in kleine blokjes.
  • Snijd de bosui in dunne ringen.
  • Doe de rucola met de eieren in de hakmolen. Kruid dit nog even met peper en zout.
  • Laat de hakmolen een 10-tal tellen pulseren zodat alles goed vermengd is.
  • Verwarm een pan met de boter.
  • Voeg de ui, paprika en bosui toe. Laat een minuutje bakken terwijl je door de pan roert.
  • Giet het eiermengsel over de groenten en zet het vuur zachter.
  • Laat de omelet stollen.
  • Op het moment dat je hem eigenlijk gaat omdraaien, roer je alles goed om. Doe dit zo’n halve minuut.
  • Doe alles op een bord. Strooi er nog wat kaas over.
  • Zet dit nog even in de oven zodat de kaas smelt.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s