Broodpudding muffins

1-IMG_8575

Ingrediënten:

  • 4 melkbroodjes
  • 100 gram bigarreaux (gekonfijte kersen)
  • 1 koffielepel kaneel
  • 100 ml slagroom
  • 50 ml melk
  • 2 eitjes
  • klontje boter

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 175 graden.
  • Doe de slagroom en melk in een kom.
  • Klop er de eitjes en kaneel door.
  • Verkruimel de broodjes door het mengsel en roer het goed door elkaar.
  • Snijd de gekonfijte kersen in 2 à 3 stukjes en roer het door het mengsel.
  • Vet de muffinvorm in met wat boter.
  • Doe enkele lepels van het mengsel in elke muffinvorm.
  • Zet zo’n 25 à 30 minuten in de oven.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s