Broodpudding muffins

1-IMG_8575

Ingrediënten:

  • 4 melkbroodjes
  • 100 gram bigarreaux (gekonfijte kersen)
  • 1 koffielepel kaneel
  • 100 ml slagroom
  • 50 ml melk
  • 2 eitjes
  • klontje boter

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 175 graden.
  • Doe de slagroom en melk in een kom.
  • Klop er de eitjes en kaneel door.
  • Verkruimel de broodjes door het mengsel en roer het goed door elkaar.
  • Snijd de gekonfijte kersen in 2 à 3 stukjes en roer het door het mengsel.
  • Vet de muffinvorm in met wat boter.
  • Doe enkele lepels van het mengsel in elke muffinvorm.
  • Zet zo’n 25 à 30 minuten in de oven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s