Inktvispasta met geitenkaas

1-IMG_8313

Ingrediënten:

  • 250 gram inktvispasta, fusilli (Amesi webshop)
  • 1 kleine broccoli
  • 2 stengels lente ui
  • 50 gram rucola + handje als garnering
  • 1 schijf verse geitenkaas
  • 1 pistachekoekje (Amesi webshop)
  • 1 scheutje witte truffelolie (Amesi webshop)
  • 1 theelepel truffelhoning (Amesi webshop)
  • 1 koffielepel truffelboter (Amesi webshop)
  • peper
  • zout

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op grillstand op 180 graden.
  • Snijd de broccoli in roosjes. Kook ze zo’n 5 minuten en spoel ze daarna af met koud water.
  • Snijd de lente ui in fijne ringen.
  • Doe een handje vol rucola in een kommetje en vermeng dit met de truffelolie.
  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen van de verpakking. Giet dan af.
  • Verwarm een pan met wat truffelboter en roer er de pasta door.
  • Voeg de rucola er al roerend aan toe.
  • Roer er de broccoli en lente ui voorzichtig doorheen.
  • Doe de pasta in een kom.
  • Zet de geitenkaas op een bakplaatje met bakpapier in de oven. Grill het zo’n 5-10 minuten tot hij bovenop begint te bruinen.
  • Leg de plak geitenkaas op de pasta.
  • Kruid met peper en zout. En doe er de truffelhoning overheen.
  • Leg er de rucola op.
  • Werk af met een verbrokkeld pistachekoekje.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s