Avocadosalade met spekjes en garnalen

1-IMG_7754

Een ideale lunchsalade!

Ingrediënten (voor 2 personen):

  • 10 trostomaatjes
  • olijfolie
  • zeezout
  • 1 rijpe avocado
  • handje amandelen
  • 50 gram garnaaltjes
  • 125 gram spekreepjes
  • 40 gram veldsla
  • olijfolie (met truffel)

Bereiding:

  • Verwarm de oven op 180 graden.
  • Doe de trostomaatjes in een ovenschaaltje en besprenkel met wat olijfolie en kruid met zeezout.
  • Zet ze zo’n 8-10 minuten in de oven.
  • Bak ondertussen de spekblokjes in een pan tot ze krokant zijn. Laat ze uitlekken op een stukje keukenpapier.
  • Snijd de avocado in grove blokken.
  • Verdeel de veldsla over het bord. Doe er een klein beetje olijfolie over.
  • Leg er de blokjes avocado op.
  • Leg er de spekreepjes en garnaaltjes op.
  • Werk af met de tomaatjes en de amandelen.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s