Een ideale lunchsalade!
Ingrediënten (voor 2 personen):
- 10 trostomaatjes
- olijfolie
- zeezout
- 1 rijpe avocado
- handje amandelen
- 50 gram garnaaltjes
- 125 gram spekreepjes
- 40 gram veldsla
- olijfolie (met truffel)
Bereiding:
- Verwarm de oven op 180 graden.
- Doe de trostomaatjes in een ovenschaaltje en besprenkel met wat olijfolie en kruid met zeezout.
- Zet ze zo’n 8-10 minuten in de oven.
- Bak ondertussen de spekblokjes in een pan tot ze krokant zijn. Laat ze uitlekken op een stukje keukenpapier.
- Snijd de avocado in grove blokken.
- Verdeel de veldsla over het bord. Doe er een klein beetje olijfolie over.
- Leg er de blokjes avocado op.
- Leg er de spekreepjes en garnaaltjes op.
- Werk af met de tomaatjes en de amandelen.