Puree van postelein

1-IMG_7592

Ingrediënten:

  • 1,5 kg kruimige aardappels
  • 400 gram postelein
  • peper
  • zout
  • nootmuskaat
  • 5 eetlepels melk
  • 1 flinke eetlepel roomboter

Bereiding:

  • Schil de aardappelen.
  • Kook ze in een ruime hoeveelheid water, zo’n 20-tal minuten tot ze gaar zijn. Giet ze dan af.
  • Stamp de aardappelen fijn met de melk en boter.
  • Kruid ze met peper, zout en nootmuskaat naar eigen smaak.
  • Knip de postelein met de schaar en roer deze door de aardappelen.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s