Ingrediënten:
- 250 gram eiernoedels
- 15 garnalen, diepvries
- 400 gram Chinese roerbakmix (AH)
- blik ananasschijven (432 g)
- olijfolie
- 4 eetlepels ketjapmarinade
- 2 eetlepels sojasaus
- 2 eetlepels tomatenketchup
- 1 eetlepel honing
Bereiding:
- Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af.
- Verwarm een wokpan met een scheut olijfolie. Voeg de groenten toe en roer ze goed door elkaar.
- Snijd de ananasschijven in stukken.
- Het sap van het blik doe je in een kommetje. Voeg hier de ketjap, sojasaus, ketchup en honing aan toe. Roer goed door elkaar.
- Verwarm een braadpan met olijfolie. Leg de garnalen mooi in de pan en laat ze tot halverwege roze worden. Draai ze dan om en wacht tot ze volledig roze zijn.
- Voeg de saus toe aan de groente. Laat twee minuten inkoken.
- Roer de noedels door de groente.
- Voeg de garnalen en de ananas toe.