Noedels met garnalen

1-IMG_7435

Ingrediënten:

  • 250 gram eiernoedels
  • 15 garnalen, diepvries
  • 400 gram Chinese roerbakmix (AH)
  • blik ananasschijven (432 g)
  • olijfolie
  • 4 eetlepels ketjapmarinade
  • 2 eetlepels sojasaus
  • 2 eetlepels tomatenketchup
  • 1 eetlepel honing

Bereiding:

  • Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af.
  • Verwarm een wokpan met een scheut olijfolie. Voeg de groenten toe en roer ze goed door elkaar.
  • Snijd de ananasschijven in stukken.
  • Het sap van het blik doe je in een kommetje. Voeg hier de ketjap, sojasaus, ketchup en honing aan toe. Roer goed door elkaar.
  • Verwarm een braadpan met olijfolie. Leg de garnalen mooi in de pan en laat ze tot halverwege roze worden. Draai ze dan om en wacht tot ze volledig roze zijn.
  • Voeg de saus toe aan de groente. Laat twee minuten inkoken.
  • Roer de noedels door de groente.
  • Voeg de garnalen en de ananas toe.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s