De Zeebries – Middelkerke

Na een bezoek aan Oostende wilden we tijdens onze vakantie nog graag de striproute afleggen op de zeedijk van Middelkerke. Maar van al dat wandelen krijg je ook honger. Daarom zochten we naar een leuke brasserie. En zo kwamen bij ‘De Zeebries’ uit. Deze brasserie/restaurant zag er heel netjes en modern uit. De haard binnen sprak ons ook aan. We kozen een tafeltje bij het raam uit en bekeken de kaart.

1-DSCN6990 1-DSCN6992 1-DSCN6993 1-DSCN6994

Ik had erg veel zin in een spaghetti bolognaise en mijn vriend nam de vol-au-vent met frietjes.
De bordjes zagen er goed uit. Op mijn bord zaten wel wat sausvlekjes die weggepoetst mochten worden.
Het viel wel op dat de porties niet zo groot waren.

Ik gooide de kaas over mijn pasta en mengde alles goed. Het broodje (waarbij ik wel wat boter miste) at ik op door hem in de saus te dippen. De smaak zat goed van deze pasta. De dunne slierten spaghetti waren mooi beetgaar gekookt. Een prima gerecht maar het was veel te snel op!

De vol-au-vent was lekker en het bladerdeegkoekje mooi krokant. Er zaten heerlijke kippenblokjes in maar ook hier… het was te vlug op! En dan de frietjes… ze waren echt slecht gebakken! Een schande voor dit frietenland! De meeste frieten waren nog rauw. We hebben dit dan ook gemeld en ons bakje werd vriendelijk richting keuken gebracht.
Even later kwam het terug en helaas nog niet veel verbetering. Nee, hier werden we niet vrolijk van! We hebben enkele dunne frietjes ertussenuit gepeuterd maar de kom zat nog voor 3/4 vol toen ze de lege borden kwamen ophalen.
Bij de vraag ‘Heeft het gesmaakt?’ hebben we vriendelijk gemeld dat we nog niet tevreden waren over de friet maar de rest van het bord was leeg (anders zou het wel erg koud worden!). Dus lieten we het maar zo…

Helaas kwam er geen verontschuldiging of reductie bij de rekening. Sorry… de eerste indruk was goed maar dit is voor ons niet voor herhaling vatbaar.

Lekker!

  • prima smaken
  • vlotte bediening

Niet zo lekker!

  • friet was nog rauw (ook bij de tweede poging)
  • te kleine porties
  • geen compensatie bij tweede klacht

4

De Zeebries, Zeedijk 174, Middelkerke, http://www.dezeebries.be/nl

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s