De Concessie – De Haan

Op een woensdagavond tijdens de herfstvakantie stappen we ‘De Concessie’ binnen.
We hebben geluk want er zijn nog een paar vrije tafeltjes voor twee personen. We besluiten plaats te nemen in de veranda. De warme kleuren maken het gezellig. Alleen de stoelen zitten (voor mijn volle figuur) wat aan de krappe kant waardoor ik niet heel ontspannen zit.

1-DSCN7057 1-DSCN7060

Voordat we binnenstapten, hadden we kaart al bekeken. Het leek me lekker om eens een gerecht met scampi te kiezen. Dat is zo’n gerecht dat je bijna op elke menukaart aan zee kunt vinden. Ze hebben ze in verschillende soorten maar ik kies de versie met room. En daar heb ik geen spijt van!
Ik krijg negen scampi’s. Ze zijn niet zo groot van formaat maar ze smaken echt goed. De roomsaus vind ik echt een topper! De portie frietjes verdwijnen in de saus. Het is smikkelen!

1-DSCN7062

Mijn vriend bestelt de steak met kruidenboter. Hij kiest ervoor om de biefstuk ‘saignant’ te laten bakken. Helaas is deze verder door gebakken… toch zeker ‘à point’. Mijn vriend eet de biefstuk wel op maar was lichtjes ontgoocheld. De kruidenboter en de vleesjus vindt hij er ook heerlijk bij. Ook de frietjes worden goed gesmaakt. Goed gebakken en knapperig!
De hele kom wordt opgegeten en we bestellen nog een portie frietjes. Helaas zijn deze bijbestelde frietjes iets te vlug gebakken. De dikke frieten proeven nog net te rauw. De dunne frietjes die er tussen zitten worden wel goedgekeurd.

1-DSCN7064 1-DSCN7065

Lekker!

  • de roomsaus is geweldig
  • de eerste frietjes zijn heerlijk
  • mooie portie vlees

Niet zo lekker!

  • biefstuk is iets te ver doorgebakken
  • de tweede portie frietjes is niet goed gebakken

8

De Concessie, Leopoldlaan 18, De Haan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s