Krieltjes in pesto met gegrilde kip

1-IMG_6668

Ingrediënten:

  • 2 kipfilets
  • 600 gram vastkokende kleine aardappelen
  • handje kaasvlokken (Plus)
  • 500 gram kastanjechampignons
  • 1 kleine broccoli
  • 1 dikke ui
  • 70 gram groene pesto met truffelstukjes
  • paprikapoeder
  • kerriepoeder
  • zout

Bereiding:

  • Snijd de aardappeltjes in twee of drie stukken zodat ze allemaal even groot zijn.
  • Kook ze in een pot met gezouten water, zo’n 15 minuten tot ze gaar zijn. Giet ze dan af.
  • Snijd ondertussen de ui in halve ringen.
  • Snijd de broccoli in roosjes.
  • Snijd elke champignon in vier stukken.
  • Verwarm een wok met wat olijfolie. Bak hierin de ui glazig.
  • Voeg de broccoli toe en roerbak ze een tweetal minuten.
  • Voeg nu de champignons toe. Bak ze mooi aan.
  • Doe de aardappelen erbij en schep er de pesto doorheen.
  • Sla de kipfilet plat met de onderkant van een pan. Kruid ze met een beetje paprika- en kerriepoeder. Grill ze zo’n 6 minuten.
Advertenties

2 gedachtes over “Krieltjes in pesto met gegrilde kip

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s