Vorige maand deed ik na lange tijd nog eens mee met het ‘Foodblogevent’. De blog ‘Elisabeths Kitchen’ organiseerde dit event met het thema ‘soep’.
Het leek me leuk om mijn rucolasoep in te zenden. En uit alle inzendingen werd mijn soep gekozen als winnaar.
Omdat de maand november een echte herfstmaand is, leek het me leuk om te werken met het thema ‘gerechten uit de oven’.
Ik werk zelf graag met de oven. Ik hou zelf van gratins, macaronischotels, pizza’s, quiches… maar bak je liever zoet? Dan mag je ook mee doen! Zolang je de oven maar gebruikt bij jouw gerecht!
- Verzin een lekker gerecht met behulp van de oven.
- Zet het recept op jouw blog en zet erbij dat je meedoet met het Foodblogevent november 2015. Plaats ook een link naar deze blogpost.
- Post hier een reactie en zet er ook de link bij naar je recept op jouw blog.
- Heb je geen blog maar wil je graag meedoen? Stuur dan een e-mail naar info@lekkerhappen.com met je naam, recept en foto.
- Meedoen kan tot en met 30 november 2015. Begin december maak ik de winnaar bekend op dit blog, Facebook en Twitter (@lekkerhappen)
Open wraps uit de oven, onwijs lekker, hmm! http://doortjeskeuken.nl/2015/10/open-wraps-uit-de-oven/
Ja, de eerste inzending is binnen! Leuk, Dorien! Ik hou van wraps maar heb ze nog nooit op die open manier van jou gemaakt! Eens wat anders!
Ik ga meedoen!
Leuk! Ik ben benieuwd wat het zal worden.
Wat houdt zo’n foodblogevent precies in? Is het echt een event? Lijkt me heel leuk namelijk!!
Hoi Lindy,
Het is gewoon een ‘wedstrijd’ die jaren geleden door iemand bedacht werd. Iemand begon met een thema te verzinnen waarbij iedereen zijn recept kon inzenden. Vanuit die inzendingen werd er een winnaar gekozen. Die persoon mocht weer een nieuw thema verzinnen op zijn blog. Zo gaat het al jaren… Op het einde van deze maand mag ik dus het beste recept kiezen. Die Blogger mag de nieuwe wedstrijd weer organiseren.
Oh op die manier! Ik snap het! Ik ga eens nadenken want ik vind het wel een leuk idee! Liefs
Leuk! Succes ermee!
Leuk Daisy, ik ga zeker mee doen!
Ik maakte een hartige tarte tatin met wintergroenten: http://www.equileven.nl/tarte-tatin-met-wintergroenten/
Helemaal herfst en superlekker, ook niet onbelangrijk! 🙂
Leuk zo’n tarte tatin met groenten! Een fijne inzending. Bedankt voor het meedoen!
Waar blijven die inzendingen? 😕
Nog 9 dagen…
Oeps bijna vergeten, ik ben zelf nogal een fanatieke ovengebruiker en vele ovengerechten gemaakt. maar toen ik net aan mijn dochter vroeg: welke zal ik erop zetten? was het toch echt de “Pollo ala Miranda”. Dus bij deze:
http://www.smulboks.nl/2015/08/09/pollo-alla-miranda/
Leuk dat je mee wilt doen! Ziet er goed uit!
Een lekkere quiche met ham en witloof, gebaseerd op de klassieker. Maak je kleine quiches, dan heb je meteen een heel feestelijk hapje. http://keukenrevolutie.be/recipe/quiche-met-witloof-en-ham/ Smakelijk!
Een mooi recept. Ik ben dol op quiches. Bedankt voor het inzenden. 👍
Leuk! Ik doe ook mee! http://www.tasteourjoy.nl/frangipanetaart-met-stoofpeertjes/
Mijn favoriete herfst taart!
Dat ziet er heerlijk uit! Bedankt voor jouw inzending.
Jaaaa! Gelukt, op de valreep net dit heerlijke ovengerecht live gezet: http://www.sandrakookt.nl/recepten/bijgerechten/275-pompoen-rode-biet-uit-de-oven
Groetjes,
Sandra
Leuk dat je jouw ovenschotel ingezonden hebt.
Hoi Daisy, toch nog een inzending van mij. Ik keek even op mijn blog of er recent wat tussen zat. Blijkt dat mijn laatste 5 recepten allemaal uit de oven komen. Ik koos voor de hele kip met kop. Niet heel verrassend of nieuw, maar wel lekker en een beetje anders door de kop aan de kip. http://www.bijnanetzolekkeralsthuis.nl/2015/11/boerderijkip-hele-kip-met-kop-uit-oven-gepofte-knoflook.html Groeten Johanneke
Leuk Johanneke,
Ik moet heel erg wennen aan de kop die er nog aan zit. 🙂 Ik krijg toch zo’n ‘ocharme’-gevoel. Maar ja… kippetjes smaken wel heerlijk!
Bedankt om hem in te zenden. 👍
Kan nog net, ik doe mee met mijn Chai-appel tulband met cashewkaramel.
http://bakkenzonderbeesten.jessi.nl/chai-appel-tulband-cashewcaramel
Leuk! Nog een echt bakrecept! Plaats je nog even de link naar het Foodblogevent? Dat zou fijn zijn! 👍
Mijn eerste deelname nog net op tijd hoop ik 🙂 Geïnspireerd op Piet zijn “Caillettes”. Gezien een BBQ deksel ook perfect als oven kan werken hoop ik dat deze ook aansluit bij de opdracht. Het recept is in ieder geval ook te maken in een oven.
http://www.thebbqbastard.com/caillette/
Dat ziet er goed uit! Leuk dat je hem hebt ingezonden!
Bijna vergeten in te sturen, maar hierbij alsnog: oven aardappels. Wij hebben erg genoten van dit recept: http://www.4pure.nl/oven-aardappels-voor-thanksgiving/
Wat zijn ze mooi gesneden! Bedankt voor het inzenden.