Salade in Italiaanse kleuren

1-IMG_5537

Ingrediënten:

  • 70 gram ijsbergsla-mengeling (met witte kool en wortel)
  • 8 cherry-tomaten
  • 1 avocado
  • 1/2 mozzarellabol
  • pijnboompitten
  • 1 gekookt ei
  • 2 eetlepels Thousand islanddressing
  • scheutje olijfolie met pesto

Bereiding:

  • Verwarm een pan. Rooster de pijnboompitten tot ze goudbruin zijn. Houd ze dan even apart.
  • Meng de salade met de olijfolie.
  • Snijd de avocado en mozzarella in stukken.
  • Snijd het ei in plakjes.
  • Doe alles in een kom.
  • Werk af met de tomaatjes, pijnboompitjes en de dressing.
Advertentie

2 gedachtes over “Salade in Italiaanse kleuren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s