Nacho kip-gehaktschotel

SONY DSC

Ingrediënten:

  • 300 gram gehakt
  • 1 kipfilet
  • 1 rode paprika
  • 1 dikke ui
  • een klein blikje maïs
  • 120 gram nacho
  • 30 g gemalen kaas
  • 500 g gezeefde tomaten
  • 1 koffielepel paprikapoeder
  • peper
  • zout
  • olijfolie

Bereiding:

  • Zet de grill op van de oven.
  • Snijd de kipfilet in blokjes.
  • Snijd de ui fijn.
  • Snijd de paprika in blokjes.
  • Verwarm een pan met olijfolie en bak de ui glazig.
  • Voeg het gehakt toe en bak het rul. Kruid bij met peper, zout en paprikapoeder.
  • Voeg nu de paprika toe. Roer goed door voor een 3-tal minuten.
  • Voeg dan de gezeefde tomaten toe en laat op een zacht vuurtje rustig pruttelen.
  • Verwarm een andere pan met olijfolie en bak de kipfilet rustig aan.
  • Verdeel de chips over de ovenschotel.
  • Giet het gehaktmengsel eroverheen.
  • Leg de kippenstukjes erop.
  • Werk af met kaas en zet de ovenschaal een paar minuten onder de grill.
  • Serveer er eventueel wat guacamole of salsasaus bij.

Mijn recept voor guacamole en salsasaus vind je hier.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s