Abrikozenballetjes

SONY DSC

Ingrediënten:

  • 15 gedroogde abrikozen
  • 1 eetlepel pindakaas
  • 1 eetlepel kokosolie (vloeibaar)
  • 4 eetlepels kokosrasp

Bereiding:

  • Doe de abrikozen in een keukenmachine en hak ze fijn.
  • Voeg nu de pindakaas en kokosolie toe. Meng dit alles goed met de keukenmachine.
  • Rol nu met je handen kleine balletjes.
  • Rol de balletjes nog even door de kokosrasp en leg ze op een bordje.
  • Laat de balletjes een uurtje in de koelkast harder worden.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s