Aardappeltjes in de schil

IMG_1980

Ingrediënten:

  • 1,5 kilogram kleine aardappelen, vastkokend (vb. Ratte)
  • 30 gram boter
  • zeezout
  • 1 flinke eetlepel peterselie
  • 1 koffielepel Italiaanse kruiden

Bereiding:

  • Doe de aardappelen (met schil!) in een ruime pan met water.
  • Kook de aardappelen zo’n 20-tal minuten. Prik er even in dat ze gaar zijn. Giet dan af en laat even uitlekken.
  • Verwarm dezelfde pan terug op het vuur. Doe er een klontje boter in en voeg de helft van de aardappelen toe. Kruid dan met de helft van de peterselie, Italiaanse kruiden en wat zeezout. Roer ze even goed op en schep ze in een andere kom.
  • Doe hetzelfde nu met de andere helft van de aardappelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s