Andijviestamppot

andijviestamppot

Ingrediënten:

  • 1,2 kg vastkokende aardappelen
  • 400 gram andijvie, fijngesneden
  • zeezout
  • peper
  • nootmuskaat
  • 200 gram magere spekreepjes

Bereiding:

  • Schil de aardappelen en verdeel ze in gelijke stukken. Doe ze in een grote kookpot en laat zo’n 10 minuten koken.
  • Voeg nu de andijvie bij de aardappelen en laat nog eens 10 minuten koken.
  • Giet het water af.
  • Bak ondertussen de spekreepjes krokant in een pan. Roer regelmatig door.
  • Pureer de aardappelen fijn.
  • Kruid bij met zeezout, peper en nootmuskaat naar smaak.
  • Werk af met de gebakken spekreepjes.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s