Eenvoudige kippensoep

1-IMG_1764

Ingrediënten:

  • 1 kipfilet
  • 1 dikke ui
  • 1 bokaal kippenbouillon (AH, 340 ml)
  • 200 gram fijne soepgroenten
  • boter
  • peper
  • zout

Bereiding:

  • Snijd de kipfilet in kleine blokjes.
  • Snijd de ui in kleine blokjes.
  • Verwarm een ketel met wat boter. Bak daarin de ui glazig aan.
  • Voeg nu de andere soepgroenten toe. Roer enkele minuten om.
  • Giet er nu de kippenbouillon bij.
  • Voeg nog 1,2 liter water toe.
  • Laat nu zo’n 8 minuten zachtjes koken.
  • Kruid nog wat bij met peper en zout.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s