Ingrediënten:
- 2 kippenbillen
- 1 kleine courgette
- 4 stengels lente-ui
- 1 dikke ui
- 1 rode paprika
- 1 gele paprika
- olijfolie
- peper
- zout
- paprikapoeder
- Italiaanse kruidenmengeling
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 190 graden.
- Wrijf de kippenbillen in met olijfolie. Kruid ze met peper, zout en een beetje paprikapoeder.
- Leg de kip in een ovenschotel en zet deze zo’n 25 minuten in de oven.
- Snijd ondertussen de ui en paprika’s in grove stukken.
- Snijd de lente-ui in grote ringen.
- Snijd de courgette in halve maantjes.
- Doe alle groenten in een kom. Doe er wat olijfolie bij. Kruid met peper, zout, paprikapoeder en de Italiaanse kruidenmengeling. Roer alles goed door elkaar.
- Doe de groenten bij de kip en zet de schotel voor zo’n 20 minuten in de oven.