Ingrediënten:
- 18 mini-snickers
- 120 gram bakboter
- 240 gram choco krispies
- 300 gram melkchocolade
Bereiding:
- Snijd de boter in kleinere stukken.
- Snijd de snickers in kleine stukjes en voeg ze bij de boter. Dit kun je nu laten au bain-marie laten smelten. Dit doet je door een pannetje met water op te warmen en de kom met snickers en boter er bovenin te zetten. Al roerend laat je de snickers en boter smelten. Snelle manier: 1,5 minuut in de magnetron op vol vermogen, tussendoor even roeren.
- Voeg de choco krispies geleidelijk toe en roer ze door het snickermengsel.
- Doe bakpapier in een vorm, voeg het krispiemengsel toe. Strijk het glad met de achterkant van een lepel.
- Laat nu de chocolade au bain-marie smelten (of in de magnetron). Strijk de chocolade over het krispiemengsel zodat je een mooi laagje krijgt.
- Laat het nu een 2-tal uren in de koelkast staan.
Hmmm, ik denk dat ik een alternatief voor dit recept ga bedenken voor de FoodBlogSwap… 🙂
Veel succes ermee! 🙂