Snickercrispies

snickerkrispies

Ingrediënten:

  • 18 mini-snickers
  • 120 gram bakboter
  • 240 gram choco krispies
  • 300 gram melkchocolade

Bereiding:

  • Snijd de boter in kleinere stukken.
  • Snijd de snickers in kleine stukjes en voeg ze bij de boter. Dit kun je nu laten au bain-marie laten smelten. Dit doet je door een pannetje met water op te warmen en de kom met snickers en boter er bovenin te zetten. Al roerend laat je de snickers en boter smelten. Snelle manier: 1,5 minuut in de magnetron op vol vermogen, tussendoor even roeren.
  • Voeg de choco krispies geleidelijk toe en roer ze door het snickermengsel.
  • Doe bakpapier in een vorm, voeg het krispiemengsel toe. Strijk het glad met de achterkant van een lepel.
  • Laat nu de chocolade au bain-marie smelten (of in de magnetron). Strijk de chocolade over het krispiemengsel zodat je een mooi laagje krijgt.
  • Laat het nu een 2-tal uren in de koelkast staan.

 

Advertenties

3 gedachtes over “Snickercrispies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s