Groene pastasalade

groene pastasalade

Ingrediënten:

  • 500 gram spirelli
  • 3 lenteuitjes
  • 75 gram erwten, uit glas
  • 1 rode ui
  • 1/2 blik ham
  • 15 gram rucola
  • 1/2 busseltje bieslook
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 4 koffielepels groene pesto

Bereiding:

  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen van de verpakking. Spoel af met koud water en giet af.
  • Snijd ondertussen de lenteuitjes en rode ui in ringen.
  • Snijd dan de ham in flinke blokjes.
  • Meng de mayonaise en pesto in een kommetje.
  • Doe de pasta in een kom en meng deze met de pesto-mayonaise.
  • Doe nu de ui, lenteui, ham, erwten en rucola erbij. Meng goed door elkaar.
  • Knip nu de bieslook doorheen de pastasalade.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s