Groene aardappelsalade

groene aardappelsalade

Ingrediënten:

  • 1 kg kruimige aardappeltjes
  • 15 gram rucola
  • 1/2 busseltje bieslook
  • 3 stengels lente-ui
  • 1 rode ui
  • 1/2 blik ham
  • 4 eieren
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 4 koffielepels groene pesto

Bereiding:

  • Kook de aardappelen in een 20-25 minuten gaar. Laat ze afkoelen.
  • Kook ondertussen ook de eieren hard en laat ze afkoelen. Snijd ze dan fijn.
  • Snijd de aardappelen door de helft of in vier stukken naargelang de grootte van de aardappel.
  • Snijd de rode ui en lente-ui in ringen.
  • Snijd de ham in grove blokken.
  • Meng de mayonaise en groene pesto in een kommetje.
  • Meng deze mayonaise door de aardappelen in een grote kom.
  • Voeg de ui en lente-ui toe.
  • Voeg de hamblokjes  en eieren toe.
  • Meng de rucola erdoor.
  • Knip de bieslook fijn en roer nog eens om.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s