Ingrediënten:
- 1 kg kruimige aardappeltjes
- 15 gram rucola
- 1/2 busseltje bieslook
- 3 stengels lente-ui
- 1 rode ui
- 1/2 blik ham
- 4 eieren
- 4 eetlepels mayonaise
- 4 koffielepels groene pesto
Bereiding:
- Kook de aardappelen in een 20-25 minuten gaar. Laat ze afkoelen.
- Kook ondertussen ook de eieren hard en laat ze afkoelen. Snijd ze dan fijn.
- Snijd de aardappelen door de helft of in vier stukken naargelang de grootte van de aardappel.
- Snijd de rode ui en lente-ui in ringen.
- Snijd de ham in grove blokken.
- Meng de mayonaise en groene pesto in een kommetje.
- Meng deze mayonaise door de aardappelen in een grote kom.
- Voeg de ui en lente-ui toe.
- Voeg de hamblokjes en eieren toe.
- Meng de rucola erdoor.
- Knip de bieslook fijn en roer nog eens om.