Bladerdeeghapje met zoete aardappel

BLADERDEEG MET ZOETE AARDAPPEL Ingrediënten:

  • vers bladerdeeg
  • 3 zoete aardappels
  • gedroogde tijm
  • kerstomaatjes
  • 1/2 potje boursin cuisine (look & fijne kruiden)

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 175 graden.
  • Schil de zoete aardappels.
  • Snijd dunne plakjes zoete aardappel met de mandoline.
  • Rol het bladerdeeg uit en haal er ronde vormpjes uit met een uitsteekvorm.
  • Leg een velletje bakpapier op de bakplaat en leg het bladerdeeg erop.
  • Smeer nu een halve koffielepel boursin uit op elk rond vormpje.
  • Leg er een 5-tal plakjes zoete aardappel op.
  • Zet het een kwartiertje in de oven.
  • Doe er een klein beetje boursin op in het midden en werk af met een tomaatje.
  • Zet het nog eens 5 minuten in de oven.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s