Bladerdeeghapje met zoete aardappel

BLADERDEEG MET ZOETE AARDAPPEL Ingrediënten:

  • vers bladerdeeg
  • 3 zoete aardappels
  • gedroogde tijm
  • kerstomaatjes
  • 1/2 potje boursin cuisine (look & fijne kruiden)

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 175 graden.
  • Schil de zoete aardappels.
  • Snijd dunne plakjes zoete aardappel met de mandoline.
  • Rol het bladerdeeg uit en haal er ronde vormpjes uit met een uitsteekvorm.
  • Leg een velletje bakpapier op de bakplaat en leg het bladerdeeg erop.
  • Smeer nu een halve koffielepel boursin uit op elk rond vormpje.
  • Leg er een 5-tal plakjes zoete aardappel op.
  • Zet het een kwartiertje in de oven.
  • Doe er een klein beetje boursin op in het midden en werk af met een tomaatje.
  • Zet het nog eens 5 minuten in de oven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s