Vissalade met vijgen

salade met verse vijgen

Ingrediënten:

  • 100 gram veldsla
  • 50 gram rucola
  • 4 verse vijgen
  • 6 eieren
  • 250 gram spekjes
  • 125 gerookte forelfilets
  • 200 gram gepelde garnalen
  • 10 radijsjes
  • 200 gram mozzarellabolletjes
  • olijfolie met truffel

Bereiding:

  • Kook de eieren hard in water. Laat ze afkoelen.
  • Verwarm een pan en bak de spekjes aan.
  • Verdeel de sla en rucola over vier kommen. Meng hier wat olijfolie met truffel doorheen.
  • Snijd de radijsjes in 4 stukjes.
  • Snijd de forel in stukjes.
  • Leg de mozzarellabolletjes, radijsjes, forel, spekjes en garnalen  op de salade. Verdeel een beetje.
  • Snijd de eieren door de helft. Leg ze op de salade.
  • Werk af met een doorgesneden verse vijg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s