Mini-quiches met heksenkaas

quiches heksenkaas

Ingrediënten:

  • 5 koffielepels Heksenkaas (tomaat-basilicum)
  • 3 eieren
  • enkele spruitjes
  • 250 gram broccoli
  • 1 groot vel vers bladerdeeg
  • peper
  • zout
  • boter
  • bakspray
  • gebakken spekjes

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 175 graden.
  • Snijd de broccoli in kleine roosjes.
  • Verwijder de onderkant van het spruitje en halveer.
  • Kook de broccoli en spruitjes zo’n 12-tal minuten.
  • Doe een klontje boter in een pan en bak de broccoli en spruitjes even aan, zo’n 5 minuten.
  • Kruid ze met wat peper en zout.
  • Klop ondertussen de eieren en Heksenkaas door elkaar in een kommetje.
  • Snijd ronde vormen uit het bladerdeeg en leg de velletjes in een met bakspray bespoten muffinblik.
  • Leg wat broccoli op het bladerdeeg, in het muffinblik.
  • Giet er wat Heksenkaasmengsel overheen.
  • Werk af met een half spruitje en wat gebakken spekjes.
  • Zet nu zo’n 15-20 minuten in de oven.
Advertenties

One thought on “Mini-quiches met heksenkaas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s