Ingrediënten:
- 5 koffielepels Heksenkaas (tomaat-basilicum)
- 3 eieren
- enkele spruitjes
- 250 gram broccoli
- 1 groot vel vers bladerdeeg
- peper
- zout
- boter
- bakspray
- gebakken spekjes
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 175 graden.
- Snijd de broccoli in kleine roosjes.
- Verwijder de onderkant van het spruitje en halveer.
- Kook de broccoli en spruitjes zo’n 12-tal minuten.
- Doe een klontje boter in een pan en bak de broccoli en spruitjes even aan, zo’n 5 minuten.
- Kruid ze met wat peper en zout.
- Klop ondertussen de eieren en Heksenkaas door elkaar in een kommetje.
- Snijd ronde vormen uit het bladerdeeg en leg de velletjes in een met bakspray bespoten muffinblik.
- Leg wat broccoli op het bladerdeeg, in het muffinblik.
- Giet er wat Heksenkaasmengsel overheen.
- Werk af met een half spruitje en wat gebakken spekjes.
- Zet nu zo’n 15-20 minuten in de oven.
Dit klinkt lekker zeg! Vooral met de spruiten en broccoli er in.