Broodje carpaccio

 

broodje carpaccio

Ingrediënten voor 2 broodjes:

  • pakje carpaccio met Parmezaanse kaas
  • 20 gram rucola
  • zeezout
  • 2 eetlepels olijfolie met truffel
  • 4 theelepels pesto genovese
  • 2 ronde broodjes

Bereiding:

  • Snijd het broodje door.
  • Leg de plakjes carpaccio op het broodje.
  • Neem een klein kommetje met rucola. Doe de olijfolie eroverheen. Strooi er wat zeezout overheen. Roer goed door elkaar. Doe deze rucola nu op het broodje.
  • Strooi de plakjes Parmezaanse kaas eroverheen.
  • Druppel wat pesto op de rucola.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s