Ravioli met champignons

1-img_0971

Ingrediënten:

  • 250 g verse ravioli met 4 kazen
  • 250 gram champignons
  • 125 ml crème fraîche
  • peper
  • zout
  • 1/2 theelepel oregano
  • 1/2 theelepel gedroogde rozemarijn
  • verse peterselie
  • handje rucola
  • scheutje pesto-olijfolie, extra vierge
  • olijfolie voor bakken en braden

Bereiding:

  • Maak de champignons schoon en snijd ze in 4 stukjes.
  • Verwarm een pan met een beetje olijfolie.
  • Bak de champignons mooi aan.
  • Kruid de champignons met een snufje zout en wat peper. Voeg ook de oregano en gedroogde rozemarijn toe.
  • Voeg nu de crème fraîche toe. Roer even goed door. Zet het vuur dan heel laag.
  • Neem een kommetje met rucola. Doe de pesto-olijfolie erbij. Meng even met je handen.
  • Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen van de verpakking en giet af.
  • Doe de pasta in een kom. Doe er de champignonsaus overheen. Werk dan af met een beetje rucola.
  • Knip er nog wat verse peterselie over.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s