Aardappelsalade met bosuitjes en erwten

1-IMG_0934

Ingrediënten:

  • 1 kg Roseval aardappelen, vastkokend
  • 2 stengels bosuitjes
  • 150 gram diepvrieserwten
  • 3 gekookte eieren
  • 2 eetlepels mayonaise
  • zout
  • peper

Bereiding:

  • Kook de aardappelen in zijn geheel en met schil in water. Giet het water af en laat ze afkoelen.
  • Snijd de aardappelen dan in grove stukken.
  • Laat water in een ander pannetje koken. Doe de erwten erin. Laat voor een minuutje koken. Giet af en spoel ze met koud water.
  • Snijd de bosuitjes in ringen.
  • Prak de eieren in een kom en voeg de mayonaise toe. Roer goed.
  • Doe de aardappelen ook in de kom, samen met de bosuitjes en erwten. Roer alles goed door elkaar.
  • Kruid dit dan met zout en peper, naar smaak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s