Couscoussalade met aubergines

couscoussalade met aubergine

Ingrediënten:

  • 1 dikke aubergine
  • 300 gram couscous
  • 150 gram veldsla
  • 12 cherrytomaatjes
  • olijfolie
  • 40 gram gemalen Parmezaanse kaas
  • 3 eetlepels notenmengeling (cashewnoten, walnoten, amandelen)
  • 3 eetlepels olijfolie met truffelsmaak

Bereiding:

  • Snijd de aubergine in blokjes.
  • Verwarm een pan met een laagje olijfolie.
  • Bak de aubergine in de aubergine een beetje bruin aan.
  • Laat de aubergine uitlekken op keukenpapier. Dep ze goed en laat ze wat afkoelen.
  • Maak de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. En laat afkoelen.
  • Doe de couscous en veldsla in een kom en meng het goed.
  • Voeg de olijfolie met truffelsmaak erdoorheen.
  • Meng er de Parmezaanse kaas doorheen.
  • Voeg de aubergineblokjes, notenmengeling en cherrytomaatjes toe.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s