Ingrediënten:
- 500 gram macaroni
- 500 gram grote kastanjechampignons
- 1 dikke ui
- 250 gram gerookte spekreepjes
- 4 steeltjes verse peterselie
- 1 potje pesto alla Genovese (90 gram)
- 250 ml kookroom
- peper
- zout
- Royal Green kokosolie (of boter)
Bereiding:
- Snijd de champignons in 4 stukken.
- Snijd de ui fijn.
- Snipper de peterselie fijn.
- Verwarm een pan met wat kokosolie en bak de ui glazig.
- Voeg de spekreepjes toe en bak ze bruin aan.
- Voeg de champignons toe en bak voor zo’n 5-tal minuten.
- Voeg dan de room en pesto toe. Laat zachtjes koken tot de saus dikker wordt.
- Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
- Meng de saus onder de pasta.
- Werk af met de fijngesnipperde peterselie.
Dat ziet er heerlijk uit 🙂
Ziet er heerlijk uit. Deze ga ik vandeweek eens proberen!
Ik hoor graag wat je ervan vond!