Macaroni met champignons in pesto-roomsaus

food

Ingrediënten:

  • 500 gram macaroni
  • 500 gram grote kastanjechampignons
  • 1 dikke ui
  • 250 gram gerookte spekreepjes
  • 4 steeltjes verse peterselie
  • 1 potje pesto alla Genovese (90 gram)
  • 250 ml kookroom
  • peper
  • zout
  • Royal Green kokosolie (of boter)

Bereiding:

  • Snijd de champignons in 4 stukken.
  • Snijd de ui fijn.
  • Snipper de peterselie fijn.
  • Verwarm een pan met wat kokosolie en bak de ui glazig.
  • Voeg de spekreepjes toe en bak ze bruin aan.
  • Voeg de champignons toe en bak voor zo’n 5-tal minuten.
  • Voeg dan de room en pesto toe. Laat zachtjes koken tot de saus dikker wordt.
  • Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
  • Meng de saus onder de pasta.
  • Werk af met de fijngesnipperde peterselie.
Advertenties

3 gedachtes over “Macaroni met champignons in pesto-roomsaus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s