Fusilli met prei, bosui en aubergine

fusilli met prei bosui aubergine

Ingrediënten:

  • 500 gram fusilli
  • 1 dikke plak gekookte ham
  • 1 prei
  • 4 bosuitjes
  • 1 aubergine
  • peper
  • zout
  • 30 gram gemalen kaas
  • 1 koffielepel garam masala (Jonnie Boer)
  • 350 ml crème fraîche
  • olijfolie

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 190 graden.
  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen van de verpakking en giet af.
  • Snijd de prei in ringen.
  • Snijd de bosuitjes in ringetjes.
  • Snijd de aubergine in blokjes.
  • Snijd de plak ham in blokjes.
  • Verwarm een pan met een ruime hoeveelheid olijfolie. Bak de aubergines aan totdat ze aan alle kanten mooi bruin zijn. Schep ze dan ui de pan en laat ze uitlekken op een keukenpapiertje.
  • Bak de prei en bosuitjes even aan in de olijfolie die achterbleef in de pan. Roer goed door.
  • Kruid met de garam masala.
  • Voeg nu de ham toe en bak nog enkele minuutjes.
  • Voeg dan de crème fraîche al roerend toe.
  • Voeg de pasta toe en roer om.
  • Voeg de aubergine voorzichtig toe en roer het geheel.
  • Schep de pasta in een vuurvaste schaal.
  • Werk af met de gemalen kaas.
  • Zet zo’n 20 minuten in de oven.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s