Broodje omelet

 

SONY DSC

Ingrediënten (voor 4 broodjes):

  • 12 eieren (L)
  • 4 rustieke stokbroodjes mediterraan (Plus)
  • 2 uien
  • 200 gram champignons
  • 2 rode paprika’s
  • 4 bosuitjes
  • 1 eetlepel Royal Green kokosolie Rode peper (Spices)
  • 1 koffielepel Royal Green kokosolie Knoflook
  • 1 flinke eetlepel Royal Green kokosolie (geurloze)
  • 2 eetlepels gedroogde peterselie
  • 1 flinke koffielepel paprikakruiden (Jonnie Boer)
  • peper
  • zout

Bereiding:

  • Snijd de uien in grove stukken.
  • Snijd de paprika’s in reepjes.
  • Snijd de bosuitjes in ringen.
  • Snijd de champignons in plakjes.
  • Verwarm een pan met wat knoflookkokosolie.
  • Bak de ui glazig.
  • Voeg dan de rest van de groenten toe m.u.v. de bosui. Roer even goed door en laat zo’n 5- minuten zacht bakken. Voeg daarna de bosuitjes toe.
  • Kluts ondertussen de eieren in een kom. Voeg de peterselie en paprikakruiden toe. Kruid bij met peper en zout.
  • Verwarm een andere pan (kleiner formaat) met de geurloze kokosolie.
  • Doe het eiermengsel in de pan en laat het ei zachtjes stollen op halfhoog vuur. Draai dan eventueel de omelet nog even om in de pan. Bak zo 4 omeletjes.
  • Snijd het stokbroodje doormidden. Smeer de Spices kokosolie met een lepel op de onderkant van het broodje, als boter.
  • Leg de omelet er gevouwen op. Leg de gebakken groenten er overheen.
Advertentie

Een gedachte over “Broodje omelet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s