Broodje omelet

 

SONY DSC

Ingrediënten (voor 4 broodjes):

  • 12 eieren (L)
  • 4 rustieke stokbroodjes mediterraan (Plus)
  • 2 uien
  • 200 gram champignons
  • 2 rode paprika’s
  • 4 bosuitjes
  • 1 eetlepel Royal Green kokosolie Rode peper (Spices)
  • 1 koffielepel Royal Green kokosolie Knoflook
  • 1 flinke eetlepel Royal Green kokosolie (geurloze)
  • 2 eetlepels gedroogde peterselie
  • 1 flinke koffielepel paprikakruiden (Jonnie Boer)
  • peper
  • zout

Bereiding:

  • Snijd de uien in grove stukken.
  • Snijd de paprika’s in reepjes.
  • Snijd de bosuitjes in ringen.
  • Snijd de champignons in plakjes.
  • Verwarm een pan met wat knoflookkokosolie.
  • Bak de ui glazig.
  • Voeg dan de rest van de groenten toe m.u.v. de bosui. Roer even goed door en laat zo’n 5- minuten zacht bakken. Voeg daarna de bosuitjes toe.
  • Kluts ondertussen de eieren in een kom. Voeg de peterselie en paprikakruiden toe. Kruid bij met peper en zout.
  • Verwarm een andere pan (kleiner formaat) met de geurloze kokosolie.
  • Doe het eiermengsel in de pan en laat het ei zachtjes stollen op halfhoog vuur. Draai dan eventueel de omelet nog even om in de pan. Bak zo 4 omeletjes.
  • Snijd het stokbroodje doormidden. Smeer de Spices kokosolie met een lepel op de onderkant van het broodje, als boter.
  • Leg de omelet er gevouwen op. Leg de gebakken groenten er overheen.
Advertenties

One thought on “Broodje omelet

  1. Pingback: GETEST: Royal Green kokosolie | Lekker Happen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s