Penne met spinazie en gehaktballetjes

penne met spinazie en tomaat

Ingrediënten:

  • 700 gram penne
  • 800 gram spinazie
  • bakje cherrytomaatjes
  • 300 gram mascarpone
  • peper
  • zout
  • boter
  • 1 kg gehaktballetjes (kant-en-klaar)

Bereiding:

  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen van de verpakking. Giet af.
  • Verwarm ondertussen een pan met een heel klein laagje water (zo’n 50 ml).
  • Voeg de spinazie beetje bij beetje toe en roer ondertussen.
  • Verwarm ondertussen een braadpan met wat boter en voeg de gehaktballetjes toe. Bak ze rondom bruin aan. Zet dan aan de kant.
  • Voeg de mascarpone al roerend toe aan de spinazie.
  • Kruid met peper en zout.
  • Voeg nu de balletjes en penne toe. Roer goed door elkaar.
  • Voeg als laatste de cherrytomaatjes toe. Roer ze er eventjes doorheen.
Advertenties

Een gedachte over “Penne met spinazie en gehaktballetjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s