Penne met spinazie en gehaktballetjes

penne met spinazie en tomaat

Ingrediënten:

  • 700 gram penne
  • 800 gram spinazie
  • bakje cherrytomaatjes
  • 300 gram mascarpone
  • peper
  • zout
  • boter
  • 1 kg gehaktballetjes (kant-en-klaar)

Bereiding:

  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen van de verpakking. Giet af.
  • Verwarm ondertussen een pan met een heel klein laagje water (zo’n 50 ml).
  • Voeg de spinazie beetje bij beetje toe en roer ondertussen.
  • Verwarm ondertussen een braadpan met wat boter en voeg de gehaktballetjes toe. Bak ze rondom bruin aan. Zet dan aan de kant.
  • Voeg de mascarpone al roerend toe aan de spinazie.
  • Kruid met peper en zout.
  • Voeg nu de balletjes en penne toe. Roer goed door elkaar.
  • Voeg als laatste de cherrytomaatjes toe. Roer ze er eventjes doorheen.
Advertenties

One thought on “Penne met spinazie en gehaktballetjes

  1. Pingback: Pasta met spinazie en gehaktballen - What mom would cook

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s