Eenvoudige pasta carbonara

eenvoudige pasta carbonara

Ingrediënten (4 porties):

  • 600 gram tagliatelle
  • 6 eierdooiers
  • 180 gram grana padano, gemalen
  • schaafsel van Parmezaanse kaas
  • 500 ml room
  • 8 plakjes seranoham

Bereiding:

  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen van de verpakking. Giet af en doe terug in de ketel.
  • Zet het vuur op de laagste stand. Doe de room erbij. Roer even om.
  • Doe de eierdooiers erdoorheen. Roer goed om.
  • Voeg de gemalen grana padano toe. Roer even goed door elkaar.
  • Verdeel de pasta over de borden en rasp nog wat Parmezaanse kaas erover.
  • Werk af met twee plakjes rauwe ham
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s