Italiaanse pastasalade

Italiaanse pastasalade

Ingrediënten:

  • 200 gram macaroni
  • 40 gram rucola
  • 125 gram mozzarella-balletjes
  • 10 cherry tomaatjes
  • 1 rode paprika
  • 1 flinke eetlepel pijnboompitten
  • 2 eetlepels olijfolie met truffelsmaak

Bereiding:

  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen van de verpakking. Giet af en spoel af met koud water.
  • Verwarm ondertussen een pan en laat de pijnboompitten enkele minuten aanbruinen. Roer ondertussen goed door.
  • Snijd de paprika in hele dunne reepjes.
  • Doe de pasta in een grote kom.
  • Voeg de rucola, tomaatjes en paprika toe.
  • Roer de mozzarella er doorheen.
  • Werk af met olijfolie en de pijnboompitten.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s