Aardappelsalade met ei en bosui

aardappelsalade met ei en bosuitjes

Ingrediënten:

  • 1,5 kg vastkokende aardappelen
  • 6 eieren
  • 5 bosuitjes
  • platte peterselie
  • 2 lepels mayonaise
  • chilikruiden
  • peper
  • zout

Bereiding:

  • Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Kook ze dan een 15-20 minuten en giet af. Laat wat afkoelen.
  • Kook ondertussen de eieren hard in 10-12 minuten. Spoel ze af onder koud water.
  • Snijd de bosuitjes in ringen.
  • Meng de aardappelen en bosuitjes met wat mayonaise. Kruid met chilikruiden, peper en zout.
  • Snijd de eieren in stukjes en meng ze door de aardappelen.
  • Werk af met gesnipperde peterselie.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s