Hotdog

hotdog

Ingrediënten:

  • 1 groot stokbrood
  • 3 braadworsten
  • 1 pot met augurkschijven
  • 250 gram zuurkool (natuur)
  • 3 grote uien
  • braadboter
  • curryketchup
  • mayonaise
  • mosterd

Bereiding:

  • Bak de braadworsten in wat braadboter tot ze gaar zijn.
  • Snijd ondertussen de uien in ringen. Bak ze aan in wat braadboter tot ze mooi bruin zijn.
  • Verwarm de zuurkool op een zacht pitje.
  • Snijd het stokbrood in drie stukken. Snijd dat stuk in twee.
  • Smeer wat mosterd op één kant. Doe er dan wat mayonaise op.
  • Leg de braadworst in het broodje.
  • Voeg de gebakken uien toe.
  • Voeg dan wat zuurkool toe.
  • Werk af met twee plakken augurk en wat ketchup.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s