Wrap met kip

wrap met kip en groenten

Ingrediënten:

  • 3 kipfilets
  • 6 wraps
  • 120 gram gebakken uitjes
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 250 gram champignons
  • 1 broccoli
  • 2 knoflooktenen
  • 2 grote uien
  • scheut ketjapsaus
  • braadboter
  • jammie saus

Bereiding:

  • Snijd de kipfilets in blokjes.
  • Snijd de paprika’s in reepjes.
  • Snijd de uien in halve ringen.
  • Snijd de champignons in vier stukjes.
  • Verdeel de broccoli in roosjes en kook deze een 10-tal minuten. Spoel dan af met koel water.
  • Verwarm een hoge pan met wat braadboter.
  • Bak de ui aan.
  • Voeg dan de paprika en champignons toe.
  • Pers de knoflook tenen uit. Roer ze goed onder de ui en paprika, voor zo’n 5-tal minuten.
  • Voeg dan de broccoli toe. Roer nog eens een paar minuten goed door.
  • Houd dan de groenten even aan de kant.
  • Bak de kipfiletblokjes aan in wat braadboter tot ze gaar zijn.
  • Voeg dan de groenten toe. En roer ze goed onder de kip.
  • Voeg dan nog een scheut ketjapsaus toe.
  • Verwarm de wraps één voor één in een pan.
  • Vul dan de wraps om met de kippenblokjes en groenten.
  • Strooi er wat gebakken uitjes overheen.
  • Werk af met wat jammiesaus.
  • Vouw de wrap nu dicht.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s