Ingrediënten:
- 3 kipfilets
- 6 wraps
- 120 gram gebakken uitjes
- 1 rode paprika
- 1 groene paprika
- 250 gram champignons
- 1 broccoli
- 2 knoflooktenen
- 2 grote uien
- scheut ketjapsaus
- braadboter
- jammie saus
Bereiding:
- Snijd de kipfilets in blokjes.
- Snijd de paprika’s in reepjes.
- Snijd de uien in halve ringen.
- Snijd de champignons in vier stukjes.
- Verdeel de broccoli in roosjes en kook deze een 10-tal minuten. Spoel dan af met koel water.
- Verwarm een hoge pan met wat braadboter.
- Bak de ui aan.
- Voeg dan de paprika en champignons toe.
- Pers de knoflook tenen uit. Roer ze goed onder de ui en paprika, voor zo’n 5-tal minuten.
- Voeg dan de broccoli toe. Roer nog eens een paar minuten goed door.
- Houd dan de groenten even aan de kant.
- Bak de kipfiletblokjes aan in wat braadboter tot ze gaar zijn.
- Voeg dan de groenten toe. En roer ze goed onder de kip.
- Voeg dan nog een scheut ketjapsaus toe.
- Verwarm de wraps één voor één in een pan.
- Vul dan de wraps om met de kippenblokjes en groenten.
- Strooi er wat gebakken uitjes overheen.
- Werk af met wat jammiesaus.
- Vouw de wrap nu dicht.