Champignons met ketjapsaus

champignons met ketjapsaus

Ingrediënten:

  • 500 gram grote champignons
  • 3 eetlepels olijfolie met knoflook
  • 2 tenen knoflook, geperst
  • 2 eetlepels peterselie, gedroogd
  • peper
  • zout
  • 1 eetlepels tijm, gedroogd
  • 100 ml ketjapsaus
  • 2 eetlepels honing

Bereiding:

  • Verwarm de oven op 210 graden.
  • Snijd een stukje van het steeltje van elke champignons. Borstel ze schoon.
  • Leg ze in een ovenschaal.
  • Doe er dan de knoflook bij.
  • Voeg de olijfolie, ketjapsaus en honing toe.
  • Voeg de peterselie, peper, zout en tijm toe.
  • Roer dit dan goed door elkaar.
  • Zet de ovenschaal voor zo’n 10 minuten in de oven.
  • Meng de champignons dan nog eens goed en zet dan nog eens voor 5 minuten in de oven.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s