Champignons met ketjapsaus

champignons met ketjapsaus

Ingrediënten:

  • 500 gram grote champignons
  • 3 eetlepels olijfolie met knoflook
  • 2 tenen knoflook, geperst
  • 2 eetlepels peterselie, gedroogd
  • peper
  • zout
  • 1 eetlepels tijm, gedroogd
  • 100 ml ketjapsaus
  • 2 eetlepels honing

Bereiding:

  • Verwarm de oven op 210 graden.
  • Snijd een stukje van het steeltje van elke champignons. Borstel ze schoon.
  • Leg ze in een ovenschaal.
  • Doe er dan de knoflook bij.
  • Voeg de olijfolie, ketjapsaus en honing toe.
  • Voeg de peterselie, peper, zout en tijm toe.
  • Roer dit dan goed door elkaar.
  • Zet de ovenschaal voor zo’n 10 minuten in de oven.
  • Meng de champignons dan nog eens goed en zet dan nog eens voor 5 minuten in de oven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s