Macaroni met knoflook, chili en kruiden

pasta met knoflook, kruiden, chili en spekjes

Ingrediënten:

  • 600 gram macaroni
  • 5 speklappen
  • 1 pot verse platte peterselie
  • 8-tal blaadjes basilicum
  • chilimolen
  • 50 gram grana padano (geraspte)
  • 5 tenen knoflook, geperst
  • olijfolie
  • peper
  • zout

Bereiding:

  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in gezouten water. Giet dan af.
  • Snijd de speklappen in reepjes. Bak ze aan tot ze krokant zijn.
  • Versnipper de peterselie en basilicum.
  • Roer de kruiden door de macaroni. Voeg een flinke scheut olijfolie toe. Roer dit goed erdoorheen terwijl het vuur heel zacht staat. Kruid bij met wat peper en wat zout.
  • Voeg nu een flinke draai met de chilimolen toe.
  • Pers nu de knoflook erdoorheen. Roer goed.
  • Roer dan de kaas en spekjes erdoor.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s