Ingrediënten:
- 3 pastinaken
- 4 stevige wortelen
- olijfolie
- 2 tenen knoflook
- 1 koffielepel gedroogde peterselie
- 1 koffielepel gedroogde tijm
- 1 koffielepel gedroogde oregano
- peper
- zout
- 1 eetlepel honing
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 190 graden.
- Schil de wortelen en pastinaken.
- Snijd de pastinaken in schijfjes en halveer ze of deel ze in kwarten.
- Snijd de wortelen in reepjes.
- Leg de pastinaken en wortelen in een ovenschaaltje.
- Giet er wat olijfolie over.
- Pers ook twee knoflooktenen uit.
- Kruid bij.
- Meng nu alles even met je handen.
- Zet de ovenschaal voor een 20-tal minuten in de oven.
- Doe er dan de honing bij en roer het geheel nog eens om.
- Zet de ovenschaal dan nog eens 10 minuten in de oven.
Welke oven temperatuur?