Ingrediënten:
- 1 pak vers bladerdeeg
- 1 rolletje geitenkaas
- 1 appel (jonagold)
- 1 peer (conference)
- honing
- gedroogde tijm
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snijd ronde vormen uit het bladerdeeg met een ronde uitsteekvorm.
- Leg de bladerdeegvormpjes op een stukje bakpapier op de bakplaat.
- Schil de appel en peer eerst. Haal het klokkenhuis uit de appel met een appelboor. Snijd dan de appel en peer in ronde plakken.
- Leg een plakje in het midden van elk bladerdeegstukje.
- Zet dit nu voor een 7-tal minuten in de oven.
- Snijd ondertussen de geitenkaas in plakjes.
- Haal het bladerdeeg uit de oven. Leg nu de geitenkaasplakjes op de appel of peer.
- Strooi er wat gedroogde tijm over.
- Zet het bladerdeeg voor een 8-tal minuten in de oven.
- Besprenkel het hapje met wat honing.