Chips van pastinaak en zoete aardappel

chips van pastinaak en zoete aardappel

Ingrediënten:

  • 4 pastinaken
  • 3 zoete aardappelen
  • 1 liter zonnebloemolie
  • zout

Bereiding:

  • Neem een klein pannetje (14 cm) en vul de pan met olie.
  • Schil de groenten eerst. Maak dan dunne schijfjes met de mandoline.
  • Als de olie warm genoeg is, kun je de groenten in kleine porties frituren.
  • Bak ze eerst een 20-tal seconden. Haal ze dan even naar boven om uit te lekken.
  • Bak dan de groenten tot ze knapperig zijn.
  • Laat de schijfjes uitlekken op wat vellen keukenpapier.
  • Eventueel kun je nog wat nakruiden met wat zout.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s