Pinchos – Valkenswaard

Mijn vriend had voor zijn verjaardag een cadeaubon gekregen voor één van de drie restaurants: Mama di Kookt, OnzOma en Pinchos. Net voordat Pinchos naar de locatie van hun andere zaak ‘OnzOma’ zal verhuizen, zijn we nog even op de oude locatie gaan eten.

De eerste keer dat ik dit restaurant bezocht.
Pinchos is een Mexicaans-Spaans restaurant waar je zowel plankjes kunt eten met salade en friet. Maar ook een onbeperkt tapasmenu kunt bestellen tegen een vaste prijs. De gerechtjes kun je bestellen tot 22 uur. Dus ruim de tijd om te snoepen van de hele menukaart.

OnzOma zal dus binnenkort sluiten en Pinchos zal naar daar verhuizen. De huidige locatie van Pinchos ziet er ook een beetje ouder uit in vergelijking met de andere twee restaurants. Vooral het behang, het houtwerk, de verf en de muren zijn sterk verouderd. De bar ziet er wel nog modern en gezellig uit.

pinchos6

Per ronde mag je max. 4 gerechtjes bestellen. Het aantal rondes is onbeperkt. Zo kun je de avond goed vullen. En kun je telkens weer wat anders proberen.
De menukaart zien we op de tafel in de vorm van een placemat. Een ruime lijst van allerlei gerechtjes:
Broodjes met verschillende soorten toppings, nacho’s, garnalen, tortilla’s, salades… keuze genoeg.

We krijgen een mandje met brood met heerlijke kruidenboter. Dan bestellen we onze nacho’s met gehakt en een soort van zure room met pepers erop .Mijn vriend vindt er niet zoveel aan maar ik geniet ervan! Maar wat een groot bord! Dat vult al goed!
Verder bestellen we dan nog twee broodjes met ham. Dat smaakt lekker! Ben sowieso dol serranoham. Dat heeft gesmaakt.

Dan gaan we aan de garnaaltjes. Die garnaaltjes smaken wel maar er zit erg veel kuit in wat het dan minder maakt! Dan nog de twee gehaktballetjes. Ze smaken niet mis maar ook niet heel apart.

pinchos1 pinchos2

pinchos3 pinchos4

Tijdens de volgende ronde bestellen we een chili con carne. Daarbij krijg je weer een flinke schep zure room die apart wordt geserveerd. Ik heb nog nooit zure room gehad bij de chili maar ik vind dat wel een heel goede combinatie. De kippenvleugeltjes smaken ook goed. En de maïskolf smaakt heerlijk in die boter!
Die bestel ik later op de avond nog een keertje!

We bestellen verder nog een salade met garnalen (wat een grote portie). Wel heel lekker! Een beetje brood was hier ook nog wel lekkerder bij geweest. Verder nog geproefd van de champignons. De champignons waren  megagroot. Dat vult enorm dus kreeg ik ze ook niet helemaal op. Dan hadden we nog gamba sambuca. De anijssmaak zat er wel degelijk in. Ik vond het niet zo geweldig. De inktvisringen met de saus smaakten wel goed!

pinchos5  pinchos7 pinchos8

Al die gerechtjes vulden heel goed! Smaken deed het ook.
We zijn ook erg benieuwd hoe Pinchos gaat zijn op de nieuwe locatie… Is er alleen een verhuizing of zal de menukaart ook wijzigen?

Lekker!

  • onbeperkt genieten tegen een mooie prijs met een ruime keuze
  • de eetbordjes werden vaak vervangen dus je eet wel steeds van een zuiver bordje
  • vriendelijke bediening

Niet zo lekker!

  • garnaaltjes met veel kuit
  • soms te grote porties (champignons, salade en nacho’s) voor het onbeperkt tafelen
  • gamba sambuca en de grote champignons vielen wat tegen

7

Pinchos, Karel Mollenstraat Zuid 44A, Valkenswaard, http://pinchos.nl/

nieuwe locatie vanaf 08/11/2013: Kerverijstraat 2, Valkenswaard

Advertentie

2 gedachtes over “Pinchos – Valkenswaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s