GETEST: Duyvis Oven Roasted Honing geroosterde Pinda’s

Een tweetal weken geleden kwam ik een nieuw zakje van Duyvis tegen in de nootjesafdeling van de Carrefour Market.
Op nootjes ben ik dol. Pinda’s, walnoten, pecannoten, cashewnoten, amandelen… ik vind het allemaal lekker!

De vurige verpakking van dit nieuwe product spreekt me aan. Pinda’s, geroosterd in oven met honing en een vleugje zout. Dat kan niet slecht zijn! De zoet-zoute twist die verpakking belooft, maakt me echt nieuwsgierig.
In deze verpakking van 175 gram zitten 5-6 porties (5 à 6 handjes vol).
Achterop de verpakking zit een sluitplakbandje. Dat is makkelijk als je het pakje niet in één keer zal opeten!
Ik vind de foto op de verpakking en de kleuren van het pakje er erg smakelijk uitzien.
Een extra toevoeging van honing vind ik altijd lekker in producten.

noten1 noten2 noten3

Wanneer ik de verpakking open knip dan komt me de pindageur tegemoet. Ook de geur van honing is duidelijk te ruiken. Op de pinda’s zitten fijne zoutkorreltjes, echt een heleboel. Ik ben benieuwd of dit niet te zoutig gaat smaken.

noten4 noten5

Ik proef… een echte mix van het zoutige met het zoete van de honing. Geen van elk is overdreven. Dan proef je zout, dan proef je opeens het zoete.
Dat de pinda’s geroosterd zijn, smaak je goed. Net iets lekkerder dan de standaardpinda’s die ik ook wel eens eet.

Ik vind de combinatie van de smaken heel goed bedacht.
Nochtans ben ik meer van het zoete dan van het zoute. Maar het zoute stoort hier echt niet. Het is echt in evenwicht. Een goede aanrader…

http://www.duyvis.nl/

Advertenties

Een gedachte over “GETEST: Duyvis Oven Roasted Honing geroosterde Pinda’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s