Pasta met brie en spekjes

pasta met brie en spekjes

Ingrediënten:

  • 500 gram penne
  • 150 gram brie
  • 250 gram champignons
  • 3 dikke wortelen
  • 200 gram gerookte spekjes
  • 85 gram Parmezaanse kaas
  • Italiaanse kruiden
  • olijfolie met knoflook
  • peper
  • zout

Bereiding:

  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen van de verpakking.
  • Snijd de champignons in vier.
  • Snijd de wortelen in fijnere stukjes.
  • Snijd de brie in stukjes.
  • Verwarm een pan en bak de spekjes aan. Hou ze dan aan de kant.
  • Verwarm de pan met wat olijfolie en bak de champignons met de worteltjes voor een 4-tal minuten.
  • Kruid even bij met peper en zout.
  • Voeg de champignons, wortel en spekjes bij de pasta.
  • Roer dat goed om.
  • Voeg de Parmezaanse kaas toe. Roer die kaas er goed onder.
  • Schep de pasta in een kom en voeg dan nog wat stukjes brie toe.
  • Werk af met een beetje Italiaanse kruiden en eventueel nog wat peper.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s