Pasta met drie kazen

pasta met schimmelkaas en brie

Ingrediënten:

  • 500 gram spirelli
  • 1 blok brie
  • 1 blok gorgonzola
  • 100 gram Parmezaanse kaas
  • 300 gram spekblokjes (gerookt)
  • 350 gram erwtjes, diepvries

Bereiding:

  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen van de verpakking. Giet af.
  • Snijd de brie en gorgonzola in stukjes.
  • Verwarm een pan en bak de spekblokjes lichtbruin aan.
  • Kook de erwtjes een drietal minuten en spoel dan af met koud water.
  • Voeg de erwtjes bij het spek en roer even om.
  • Voeg de erwtjes en spekjes bij de pasta.
  • Roer het pakje Parmezaanse kaas erdoorheen.
  • Roer 2/3 van de brie en gorgonzola er voorzichtig doorheen.
  • Doe de mengeling in een kom en werk af met de overgebleven stukjes kaas.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s