Ingrediënten:
- 450 gram kippenblokjes
- 300 gram thaise wokmix
- 300 gram oosterse wokmix
- 200 gram gele curry
- 200 ml kokosmelk
- 1 koffielepel kerriepoeder
- 1 theelepel kippenkruiden
- peper
- zout
- sesamzaadjes
- 375 gram langkorrelrijst
- olijfolie
Bereiding:
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen van de verpakking.
- Verwarm een pan met olijfolie. Bak de kip lichtjes aan.
- Kruid met de kippenkruiden, kerriepoeder, peper en zout.
- Voeg de groenten toe. Roer dit een tweetal minuten om.
- Voeg de curry toe. Schud er de kokosmelk bij en roer om. Laat het een 2-3 minuten zachtjes sudderen.
- Werk af met wat sesamzaadjes.
Het is soms moeilijk kokosmelk te bewaren. Dm gebruik ik kokosmelkpoeder Even lekker te koop bij http://www.shopandalucia.be een site met lekkere produkten uit het zuiden van Spanje
Groetjes Karin
Vandaag klaar gemaakt en superlekker.
Firmin
Ik ben blij dat het gesmaakt heeft! Bedankt voor je reactie.